Nødhjælp til Sri Lanka

article

I maj 2016 var der efter lang tids voldsomt regnvejr store jordskred i Sri Lanka i området mellem Colombo og Kandy. Op imod 300.000 mennesker måtte forlade deres hjem, og 3 landsbyer blev totalt begravet i mudder. Der er blevet oprettet i alt 23 midlertidige indkvarteringssteder for de mange mennesker i skoler, templer osv.

C&C Travel har i mange år arrangeret rejser til Sri Lanka og har et meget tæt forhold til landet og den srilankanske samarbejdspartner, Different Discovery, der står for rejserne derude.

C&C Hjælpeprogrammer donerede 2.000 USD til nødhjælp, og Different Discovery donerede også et beløb og stod for at finde ud af, hvor der var størst brug for hjælp og hvilken type hjælp, der var størst behov for. Efter et besøg til området, blev landsbyen Aranayake valgt, og det blev besluttet at indkøbe madlavningsudstyr. Det viste sig nemlig, at der var mad nok, men det var svært at tilberede maden pga. mangel på tørt brænde og egnede steder at have bål.

Der blev købt:

  • 20 gasflasker
  • 20 ’kogeplader’ og metal stativer til at lave maden på
  • 20 slanger mv. til at forbinde gassen med ’kogepladerne’
  • 20 kokosnødde-rivejern

Al det administrative arbejde samt transport blev udført gennem frivilligt arbejde fra C&C Hjælpeprogrammer og Different Discovery.

Nødhjælp til Sri Lanka

Skriv et svar

Rul til toppen