Vandprojekt: Avoda Skolen

Vandprojekt: Avoda Skolen

Avoda skolen ligger i Thailand, lige på grænsen til Burma, og er en skole for burmesiske børn, der bor og lever i slumområderne omkring Maesod. Skolen har klasser fra 0-5 klasse og har i dag 130 børn tilknyttet. Skole tilbyder også hjælp til ældre børn, som ikke har haft muligheden for at tage de små klassetrin.  

Som mange andre skoler i Thailand har Avoda Skolen også haft problemer med renheden af det vand, der er tilgængeligt for skolens børn og voksne.

Derfor har vi hos C&C valgt, med hjælp fra alle vores medlemmer, at donere penge, så skolen kan få et nyt vandrensningsanlæg. Vi har haft vores kollega Tarn, som sidder på vores Thailands kontor, på besøg på skolen, og hun var rigtig glad for at se skolens nye vandrensningsanlæg og den ny bygning til anlægget.

Efter det nye anlæg er blevet installeret er vandkvaliteten forbedret betydeligt. Med det gamle anlæg blev den målt til 148, og med det nye er tallet helt nede på 0,07.

Det rene vand er med til at sikre, at skolens børn forbliver sunde, og derved kan de bedre følge med i skolen, da sygedagene formindskes.

 

C&C har til dette projekt brugt 10.0000 kr.

Vandprojekt: Avoda Skolen

Skriv et svar

Rul til toppen