Phanpiset Pittayakom School

Phanpiset Pittayakom School

Phanpiset Pittayakom skolen ligger i Phan distriktet et stykke syd for Chiang Rai. Den ligger ikke så lang fra byen, men er i meget dårlig stand. Det er en ’high school’, så eleverne er mellem 12 og 18 år, og der er i alt 388 elever.

For 20 år siden fik skolen installeret et vandrensningsanlæg, som de har passet godt på, og det fungerer på sin vis endnu, men problemet er, at det ikke længere er muligt at købe filtrer der passer. Derfor kunne det ikke længere bruges og vandkvaliteten blev målt til 179 TDS.

Det nye vandrensningsanlæg blev installeret i foråret 2018, og det blev indviet i juni 2018 af Tarn, der er leder af C&Cs kontor i Bangkok og Mira, der er leder af C&Cs Kontor i Manila sammen med John og Khun Suppapron fra vores samarbejdspartner Rotary Bangkok South. De konstaterede, at vandet nu havde en kvalitet på 010 TDS, og at systemet fungerede perfekt.

Sammen besøgte Tarn, Mira, John og Suppaporn i alt 13 skoler i det nordlige Thailand, hvor de indviede allerede installerede vandrensningsanlæg eller vurderede behovet for anlæg. Efter fuldendt mission, skrev John til os:

‘Our team with an average age of 71 years got back to Bangkok Friday evening after 6 days on the road, 1.000 km  by plane which did not take long at all, and 1.000km by van which took forever. We slept in 5 hotels, visited 13 schools, attended 6 inauguration ceremonies, conducted 7 site inspections and listened to dozens of speeches. I have to say that Mira and Tarn were incredible. They were positive, bright and friendly all the way through the trip. Real troopers!’

Phanpiset Pittayakom School

Skriv et svar

Rul til toppen