Deprecated: Return type of GeoIp2\Model\AbstractModel::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /disk2/www/cchelp_wp/wp-content/plugins/iq-block-country/vendor/geoip2/geoip2/src/Model/AbstractModel.php on line 63

Deprecated: Return type of GeoIp2\Record\AbstractRecord::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /disk2/www/cchelp_wp/wp-content/plugins/iq-block-country/vendor/geoip2/geoip2/src/Record/AbstractRecord.php on line 57
Pagturian Mangyan School - C&C Hjælpeprogrammer

Pagturian Mangyan School

Pagturian Mangyan School

På Pagturian Mangyan School arbejder 4 lærere hårdt for at undervise og hjælpe 114 elever. Skolen ligger i Mangyan landsbyen Villaflor, et stykke oppe i bjergene på øen Mindoro. En af lærerne hedder Venus, og hun har tidligere arbejdet på Coco Beach. Nu er hun uddannet lærer, og har som en af de få, valgt at tage til en landsbyskole for at undervise. Det er ikke altid nemt at få gode lærere til at bosætte sig i fjernt beliggende Mangyan landsbyer.

Venus fortalte os, at klasseværelserne var meget bare, og at der næsten ikke var noget udstyr. Derfor har vi givet støtte til indkøb af bogreoler, uddannelses-legetøj og nogle tavler. Skolen har også fået genopladelige projektorer, fordi den ligger i bjergene og ikke har adgang til anden elektricitet.

Børnene får frokost på skolen, der har et budget fra regeringen til fisk, kød og grøntsager, men ikke til ris. Derfor har vi givet støtte til, at der kan købes ris til et helt år, så landsbyens børn kan få dejlig og sund mad mens de er i skole.

Pagturian Mangyan School

Skriv et svar

Rul til toppen