Fili August 2018

Fili August 2018

De to øjenlæger, Tom og Cherry, som har udført øjenmissioner for os i mange år, stillede op igen i juli i år. De oprettede en midlertidig øjenklinik i en klinik ledet af nogle nonner tæt ved Infinity resort, der ligger små 10 kilometer vest for Coco Beahc.

Edwin, som er tidligere guide på Coco Beach, og Dr. Evangelista fra Puerto Galera havde i ugerne forinden rejst rundt i Mangyan landsbyerne i omegnen og adviseret om øjenmissionen.

Der kom mange til den første screening, som blev afholdt 8. og 9 juli. I alt 321 personer blev undersøgt. Mange fik medicin, 174 personer fik briller og hele 69 personer blev indstillet til operation.

En lille måned senere blev selve operationerne udført, og der blev fulgt op på dem en gang derefter, for at se at alle klarede sig godt. Hvilket de heldigvis gjorde.

De samlede omkostninger for denne mission løb op i 37.500 kr.

Denne øjenmission blev kun muliggjort pga. et stort bidrag fra Process Cleaners A/S (Holger Hansen) på 15.000 kr. Vi siger tusind tak til Holger og hans firma for på denne måde at have hjulpet mange mennesker til at kunne se igen!

Fili August 2018

Skriv et svar

Rul til toppen