Deprecated: Return type of GeoIp2\Model\AbstractModel::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /disk2/www/cchelp_wp/wp-content/plugins/iq-block-country/vendor/geoip2/geoip2/src/Model/AbstractModel.php on line 63

Deprecated: Return type of GeoIp2\Record\AbstractRecord::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /disk2/www/cchelp_wp/wp-content/plugins/iq-block-country/vendor/geoip2/geoip2/src/Record/AbstractRecord.php on line 57
Tøjhjælp til Filippinerne - C&C Hjælpeprogrammer

Tøjhjælp til Filippinerne

article

Vi har gennem flere år opfordret vores gæster til at sende os brugt tøj, som vi så har sendt videre til Filippinerne. Her er blevet delt ud blandt fattige Mangyanere ved juletid, hvor der altid afholdes en stor fest på Coco Beach.

Disse julefester forsætter, og Mangyanerne vil stadig blive indbudt til mad og gaver, men vi kan desværre ikke sende brugt tøj fra Danmark mere. De filippinske myndigheder vil ikke længere tillade import af brugt tøj fra udlandet, og vi har virkelig prøvet på alle mulige måder at finde en måde at importere dette tøj på, men det er desværre ikke lykkedes. Derfor er der desværre sat et punktum for denne støtte.

Vi siger tak til alle, der har hjulpet med dette gennem årene, og vi opfordrer stadigvæk til selv at tage tøj med til Filippinerne, når der rejser derned. Tag tøj med, giv det til vores kollegaer på kontoret i Manila eller Coco Beach, og glæd nogle fattige Mangyanere.

Tøjhjælp til Filippinerne

Skriv et svar

Rul til toppen