Deprecated: Return type of GeoIp2\Model\AbstractModel::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /disk2/www/cchelp_wp/wp-content/plugins/iq-block-country/vendor/geoip2/geoip2/src/Model/AbstractModel.php on line 63

Deprecated: Return type of GeoIp2\Record\AbstractRecord::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /disk2/www/cchelp_wp/wp-content/plugins/iq-block-country/vendor/geoip2/geoip2/src/Record/AbstractRecord.php on line 57
Huset i Argentina - C&C Hjælpeprogrammer

Huset i Argentina

article

Ved Enricos sidste besøg i Buenos Aires, Argentina, kom han en dag ud i yderkanten af byen og oplevede til sin forfærdelse en mark, hvor mange mennesker boede under noget der bedst kan beskrives som papkasse-huse. Vores agent fra Argentina, Mr. Nico fortalte at byen desværre har mange fattige der ikke har et tag over hovedet.

Der er en organisation i Argentina, der har kopieret tidligere Præsident Carter i USA, og som bygger meget enkle huse, der bliver sponsoreret af diverse givere. Nico ville betale for et hus og Enrico lovede at få C&C Travels gæster til at betale for et andet hus. Som lovet byggede man så i December 2011 på en mark uden for byen, hvor fattige mennesker har en aftale med landejeren, at de kan bo evigt, for kun ca. 50 kr. i leje af jorden om måneden.

Der har Nico så bygget et hus, som han selv har betalt og givet til en familie og han har sammen med venner bygget et hus for os. Husene koster i materialer 10.800 kr. som vi har betalt. Da huset var færdigbygget, blev der lavet en skøde som er blevet udleveret til en familie i vores tilfælde Irma og hendes tre døtre.

Du kan se huset og byggeriet på www.picasaweb.google.com

NB: I øvrigt overvejer C&C Travel at gennemføre et lignende projekt på Filippinerne.

Huset i Argentina

Skriv et svar

Rul til toppen