Operation Julepakke

C&C Hjælpeprogrammer udfører hvert år en stor uddeling af madvarer, legetøj og andre fornødenheder til fattige familier på en af C&C Travels destinationer. Som regel kombinerer vi julepakkerne med uddeling af en anden form for mere landsigtet støtte som fx palmetræer eller grise. Dette har vi valgt at kalde Operation Julepakke.

Operation Julepakke lanceres hvert år i november måned, og alle C&C Travels gæster og venner bliver inviteret til at deltage. Alle C&C Hjælpeprogrammers medlemmer er automatisk med i Operation Julepakke, da det årlige medlemskab på 250 kr. går direkte til en julepakke.

En julepakker koster 250 kr., og beløbet går ubeskåret til indholdet af julepakken. Det vil sige, at hver familie får madvarer og fornødenheder, palmer eller grise for en værdi af 250 kr.

I 2018 uddelte vi 549 julepakker og 328 geder.

Operation Julepakke 2019

Operation Julepakke 2019

Operation Julepakke 2019 er vel overstået, og vi har uddelt i alt 305 geder og 598 julepakker! Vi har set med vores egne øjne, …

Julepakke 2011

Julepakke 2011

I 2011 delte vi julepakker ud til Katpakapuram School, i det nordvestlige Sri Lanka. En skole, hvor vi året før …

article

Operation Julepakke 2009

Cirka 6 timers kørsel nord for lufthavnen i Colombo på Sri Lanka, ligger en lille landsby kaldet Meegalawa. Landsbyen ligger …

Rul til toppen