Deprecated: Return type of GeoIp2\Model\AbstractModel::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /disk2/www/cchelp_wp/wp-content/plugins/iq-block-country/vendor/geoip2/geoip2/src/Model/AbstractModel.php on line 63

Deprecated: Return type of GeoIp2\Record\AbstractRecord::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /disk2/www/cchelp_wp/wp-content/plugins/iq-block-country/vendor/geoip2/geoip2/src/Record/AbstractRecord.php on line 57
Nødhjælp til jordskælvsramte landsbyer i Lombok-Indonesien - C&C Hjælpeprogrammer

Nødhjælp til jordskælvsramte landsbyer i Lombok-Indonesien

Nødhjælp til jordskælvsramte landsbyer i Lombok-Indonesien

Nødhjælp til jordskælvsramte landsbyer i Lombok

Efter det første jordskælv i det nordlige Lombok, besluttede CC Hjælpeprogrammer at donere 15.000USD, til akut nødhjælp til de berørte familier. Donationen rækkende til 230 nødhjælpsposer og til 42 presninger som kan spændes ud som ly, der hvor de ikke længere har tag over hovedet.

Ved hjælp af frivillige fra CC Travels samarbejdspartner Bidy Tours og med Yoseph der normalt står for at reservere hoteller til C&C Travels gæster og direktøren Yan i spidsen, blev varerne hurtigt indkøb, pakket og kørt til det nordlige Lombok. Nødhjælpen blev delt ud mellem den 21-23 august, til nogle af de berørte familier, som var tættest på jordskælvets epicenter.

Der blev udvalgt 8 landsbyer i det nordlige og vestlige Lombok, og her blev i alt 275 pakker fordelt til de familier, der havde mest brug for det.

De udvalgte landsbyer og distrikter var:

Limbungan/Taman Sari

Landing-Landing/Tanjung

Kekait Nyangget/Gunung Sari

Lengkukun/Kayangang

Karang Lendang/Gangga

Karang Kates/Gangga

Gondang/Gangga

Mananga Reak/Gangga

Indhold af nødhjælpsposer

10 kilo ris

40 pakker nudler

2 dåser oksekød

2 dåser makrel

40 kiks,
2 tandbørster

1 stk. sæbe

1 flaske shampoo
7,6 liter mineralvand

1 pakke

4 tæpper

Vi siger tak til alle, der har doneret med enten penge eller tid til dette projekt, som virkelig har gjort en stor forskel for nogle mennesker i nød.

Nødhjælp til jordskælvsramte landsbyer i Lombok-Indonesien

Skriv et svar

Rul til toppen