Deprecated: Return type of GeoIp2\Model\AbstractModel::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /disk2/www/cchelp_wp/wp-content/plugins/iq-block-country/vendor/geoip2/geoip2/src/Model/AbstractModel.php on line 63

Deprecated: Return type of GeoIp2\Record\AbstractRecord::jsonSerialize() should either be compatible with JsonSerializable::jsonSerialize(): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /disk2/www/cchelp_wp/wp-content/plugins/iq-block-country/vendor/geoip2/geoip2/src/Record/AbstractRecord.php on line 57
Hjælp til Nepal - C&C Hjælpeprogrammer

Hjælp til Nepal

article

I april 2015 var der et voldsomt jordskælv i Nepal, målt til ca. 8 på Richterskalaen. Epicenteret lå mellem Kathmandu og Pokhara, som er landets to største byer og udgangspunkt for de fleste turistrejser.

Jordskælvet og efterfølgende efterskælv har krævet over 8.000 menneskeliv og mere end dobbelt så mange sårede. Mange mennesker blev gjort hjemløse, og især i de ufremkommelige bjergområder mistede folk simpelthen alt. Nepals tragedie ramte os dybt i C&C Travel. Nepal er et land, vi kender og elsker, hvor flere af os har været, og hvor vi hvert år sender mange gæster hen.

En stor del af Nepals befolkning er meget afhængig af turismen, og jordskælvet havde stor betydning for en af landets vigtige indtægtskilder. I flere måneder, frarådede Udenrigsministeriet alle unødvendige rejser til Nepal, hvilket betød manglende indtægt for en masse mennesker, der lever af turismen.

I forbindelse med opnåelsen af et salgsmål valgte C&C Travels personale at donere 30.000 kr. til genopbygning af en skole, der ikke umiddelbart fik hjælp andetstedsfra. Vi fik kontakt med en skole gennem vores samarbejdspartner og ven i Kathmandu, Mr. Chhewang fra Responsible Treks. Skolen hedder Yangrima School, ligger i Langtang National Park Area.

De 30.000 kr. blev fordelt således:

  • Skolebænke: 16.000 kr.
  • Skoleuniformer: 9.000 kr.
  • Kuglepenne, blyanter mv.: 4.000 kr.
  • Transport fra Kathmandu: 1000 kr.

Al det administrative arbejder både i Danmark og i Nepal blev udført på frivillig basis af ansatte i C&C Travel og Responsible Treks.

Hjælp til Nepal

Skriv et svar

Rul til toppen