Chumpon – Skole Thailand

article

Chumphon Scholarship Program var et af C&C’s hjælpeprogrammer i Thailand, oprettet i samarbejde med vore gæster. Målet var at sponsere unge, som har evner, men ikke økonomisk mulighed for uddannelse.

Thung Wua Laen skolen ligger i Chumphon provinsen og blev etableret i 1956 af lokalsamfundet. Skolen havde i 2006 kun 5 lærere plus 2 lærere, som var blevet ansat til at undervise i engelsk og matematik. Disse 2 lærere blev lønnet via sponsorpenge fra C&C’s gæster.

Tilbuddet i denne skole bestod af 2 niveauer indskoling samt 6 niveauer underskole. I 2006 var der 57 elever indskrevet på skolen, 23 drenge og 34 piger.

Skolen er ikke fuldt statsstøttet. Ind imellem donerer lærerne en del af deres indtægt til at betale for børnenes frokost. Derfor var det glædeligt for alle, at C&C’s gæster nu sponserer nogle scholarships. 

Lærerne og vi, udvalgte 10 elever, som vi sponsererede; dvs. at vi betalte for deres undervisning, frokost, skoleuniformer, bøger etc.

Forældrene til disse børn var meget taknemmelige for projektet, da mange ikke havde råd til at sende alle deres børn i skole.

C&C Thailand er også meget taknemmelig for Jeres hjælp.

Gæster, som bor på Chumphon Cabana (samt alle andre) er meget velkomne til at besøge skolen, som ligger inden for gå-afstand fra hotellet.
 

Chumpon – Skole Thailand

Skriv et svar

Rul til toppen