Børnehave i Bangkok

Børnehave i Bangkok

160 glade børn i Bangkok

Da  C&Cs Charlotte var i Bangkok, besøgte hun en børnehave lidt i udkanten af byen. Her kommer 160 børn hver dag, hvorved deres mødre får mulighed for at gå på arbejde. Det er ofte et problem for fattige kvinder i storbyen, at de ikke kan arbejde og derved ikke komme ud af fattigdommen, da de ikke har noget familie i nærheden, der kan passe deres børn. Men i denne børnehave betaler man kun hvis man kan – ellers ikke. Børnehaven sikrer også, at børnene får i det mindste ét godt måltid om dagen, og den forbereder dem til skolen, så de kan følge med, når den tid kommer.

Vi har sponsoreret et halvtag i børnehaven, så børnene ikke bliver våde, når de skal spise deres frokost i regnvejr, eller får solstik når de spiser i solskin. Det er også her, de lokale ledere ofte holder møder om aftenen, så et vigtigt sted for lokalsamfundet.

Børnehaven ledes af en helt igennem fantastisk thailandsk mand på over 80 år, Dr. Amporn. Han blev forældreløs som 5 årig og var børnesoldat i Cambodia, inden han blev buddhistisk munk og endte med at få en universitetsuddannelse og et godt job i en hjælpeorganisation. Har du lyst til at læse en bog om Dr. Amporns liv, der hedder The Boy with a Bamboo Heart (den kan købes på Amazon).

Børnehave i Bangkok

Skriv et svar

Rul til toppen