Hus-tag auktion

article

Her er endelig en lille update på vores store projekt “NYT TAG” som vi iværksatte i Julen 2006. Det har været en lang process at fordele de mange penge vi samlede ind via vores store auktion og fra mange af vores hjælpsomme stamkunder. 

Følgende at sket siden vi startede: 

1. Alle ansatte på Coco beach fik lov til at ansøge om financiel hjælp til forbedringer af personlig bolig ved at udfylde et detaljeret budget over materialer og arbejdskraft. 

2. Over 70 ansøgninger blev modtaget, og de blev herefter minitiøst gennemgået for at fastslå hvem der var mest trængende. Forhold som lønindtægt, boligens tilstand og antal personer I samme hus blev alle taget I betragtning. Og vi havde i 

3 omgange folk rundt at fotografere husene som dokumentation. 3. Efter flere ugers undersøgelser kunne vi med stor glæde offentliggøre navnene på de 35 familier der var sluppet gennem nåleøjet. Stor jubel udbrød!!! 

4. Herefter gik kontordamerne i gang med regnemaskinen. For at alt skulle foregå korrekt, blev pengene nemlig overført direkte til de forskellige leverandører med udførlige lister på hvad de skulle udlevere og til hvem. 

5. Her på Filippinerne har man kun en ugentlig fridag, og eftersom det var super højsason var der ikke mulighed for at tage ferie. Så de heldige ansatte brugte de næste pår måneder hver eneste fridag på at flytte gasbeton blokke, pudsning af vægge, maling, taglægning osv. Men næsten alle byggeprojekterne er nu færdige og det er os en stor fornøjelse at kunne udsende denne mail og vise hvort stor en forskel vi almindelige danskere kan gøre for forholdsvis små penge. 

 

Mange varme hilsner og hjertelige tak fra hele Coco Beach familien

Hus-tag auktion

Skriv et svar

Rul til toppen