Genopbygning af nedbrændt Isidoro Suzara Memorial Skole

Genopbygning af nedbrændt Isidoro Suzara Memorial Skole

Isidoro Suzara Memorial School ligger i Puerto Galera og den brændte desværre ned til grunden torsdag d. 18. januar. Alt blev ødelagt. Skolen får hjælp af den filippinske regering til noget af genopbygningen, men ikke til alt. Vi støtter derfor med materialer til genopbygning af skolens kantine.

Opdatering (5 april 2019):

Skolen har valgt at prioritere genopbygning af deres kantine, da de ser dette som en vital del af udviklingen af deres elevers sociale færdigheder. For de nyligt startende elever, er dette stedet hvor de lære helt basalt socialt omgang med både andre elever samt lærer. Og det er her at de ældre elever får finpudset deres færdigheder.

Ombygningen består i at lave et par klasseværelser om til køkken og kantine. Først skulle disse klasseværelser slås sammen. Så skulle der laves om i ydremuren, således at der bliver en skranke hvor eleverne kan få udleveret deres mad og til slut skulle klasseværelserne fuldstændig renoveres og bygges om til fungerende køkken og kantine.

Det har har stor prioritet hos skolen og de har knoklet hårdt på at få kantinen klar til eleverne, da de ser dette som en vigtigt del af dagligdagen for eleverne. Projektet er nu færdiggjort og skolen har igen en velfungerende kantine.
Se gerne billederne, hvor du kan følge med i selve ombygningen og se det færdige resultat.

Genopbygning af nedbrændt Isidoro Suzara Memorial Skole

Skriv et svar

Rul til toppen