Banyuanpla skolen

Banyuanpla skolen

Banyuanpla skolen ligger i Chai Buri distriktet, et stykke nord for Krabi. Det er den mindste skole i distriktet, og her går i alt 80 elever fra børnehaveklassen til og med 6. klasse. Det er det der i Thailand hedder en Primary School. Her er 6 lærere, en forstander og 2 administrationsmedarbejdere. 

Skolen blev i 2016 oversvømmet og en del blev ødelagt. Noget er blevet repareret siden da, men der har ikke været penge nok til at lægge elektricitet ind alle steder i bygningerne. Specielt mangler der elektricitet i stueetagen i den store bygning, som skolen bruger til møder og gymnastikundervisning. Bygningen bruges også af lokalsamfundet og fungerer på mange måder som et samlingspunkt for hele området. Fx holder kommunen nogle gange møder her, der bliver undervist læger, politibetjente og andre offentligt ansatte, de lokale klostre afholder træning af munke og lokale familier låner den til bryllupper mv. 

 

Skolen har med vores hjælp fået installeret elektricitet i denne bygning, og i november 2018 blev den indviet med en flot ceremoni. 

 

I maj 2019 besøgte 7 medarbejdere fra C&C Travel skolen, og de blev mødt af smil og kram fra alle – både børnene, skoleinspektøren og politimesteren var utrolig glade for at byde dem velkommen på skolen. Skoleinspektøren viste stolt skolen frem, og det var en kæmpe oplevelse for alle C&C’er at se, hvor stor en forskel vores donationer gør i disse små provinser rundt om i verden. 

Tarn, der er leder af C&C Travels kontor i Thailand kommer fra dette område, og hun følger op på, at alt går, som det skal. 
 

Banyuanpla skolen

Skriv et svar

Rul til toppen