Unge i Hue

I Hue regionen er der udbredt fattigdom, og i landområderne er mange unge mennesker sårbare overfor risikoen for trafficking. De lokkes over grænsen til Laos med løfter om gode jobs, men såsnart de er over grænsen, bliver de transporteret nordpå og solgt som sex-slaver i Kina. Vi har derfor støttet diverse tiltag rettet imod at styrke unge mennesker til livet efter skolen.

En måde at forebygge trafficking på er ved at støtte unge mennesker, inden de er færdige med skolen, så at de er bedre rustet til at finde en vej i livet derefter. Viden om mulighederne for karriere og videre uddannelse er essentiel for, at de unge kan vælge en profession, og viden om hvordan man søger jobs, og hvordan man gebærder sig både online og i forhold til andre er grundlæggende for at have en chance for at få et job.

Karriereworkshops er blevet afholdt for over 300 unge high school og secondary school elever. Workshopsene har introduceret de unge til ”pandemi-sikrede” uddannelser såsom computer og informations teknologi samt socialarbejderuddannelser.

Llife-skills” kurser er blevet holdt for over 1.500 unge, som har deltaget i et tre måneder langt forløb og har fået viden om online sikkerhed, kommunikation og jobsøgning. Derudover har forældrene til 160 børn deltaget i et forløb omkring, hvordan de bedst støtter deres børn til videre uddannelse eller job.

Unge i Hue
Rul til toppen