Skip to main content
x

Banyuanpla skolen

Banyuanpla skolen ligger i Chai Buri distriktet, et stykke nord for Krabi. Det er den mindste skole i distriktet, og her går i alt 80 elever fra børnehaveklassen og til og med 6. klasse. Det er det der i Thailand hedder en Primary School. Her er 6 lærere, en forstander og 2 administrationsmedarbejdere. 

 

Skolen blev i 2016 oversvømmet og en del blev ødelagt. Noget er blevet repareret siden da, men der har ikke været penge nok til at lægge elektricitet ind alle steder i bygningerne. Specielt mangler der elektricitet i stueetagen i den store bygning, som skolen bruger til møder og gymnastikundervisning. Bygningen bruges også af lokalsamfundet. Fx holder kommunen nogle gange møder her, der bliver undervist læger, politibetjente og andre offentligt ansatte, de lokale klostre afholder træning af munke og lokale familier låner den til bryllupper mv. 

 

Skolen har med vores hjælp fået installeret elektricitet i denne bygning og i november 2018 blev den indviet med en flot ceremoni. 

 

Tarn, der er leder af C&C Travels kontor i Thailand kommer fra dette område, og hun følger op på, at alt går som det skal. 
 

Tags